Scroll Top
4700 Mátészalka, Széchenyi út 176.
+3670 945 3860
Nyitvatartás: Hétfő-péntek 8:00-16:30

Bútorlapszabászat

Vállalkozásunk nemcsak lakossági igényekre specializálódott, szolgáltatási palettánkban megtalálhatod a szakemberek munkájának megkönnyítését célzó tevékenységeket is.

Bútorlapszabászatunkban több tízezer lapanyag áll rendelkezésre, amelyeken lapszabászati, élzárási, csiszolási, CNC megmunkálási és felületkezelési munkák teljes sorát végezzük.

Lapszabászat

Lapszabászatunkban az alapanyagok méretre szabását a legnagyobb körültekintéssel, korszerű, számítógép-vezérelt gépekkel végezzük, így garantálva a hibátlan végeredményt és visszaszorítva a hulladékképződést. Megrendelőink szín és típus tekintetében is páratlanul széles kínálatból választhatnak, hiszen beszállító partnereink között megtalálható a hazai és nemzetközi szférában egyaránt ismert és elismert bútorlapgyártók legtöbbje.

CNC megmunkálás

Egyedi alkatrészek készítése CNC megmunkáló állomásunk igénybevételével lehetséges. Eszközparkunk lehetőséget nyújt marási, fűrészelési, furatolási feladatok elvégzésére és akár lapra szerelve is kérheti új bútorát.

Élzárás

Élzárási munkálatokban is segítünk, élzáróink között pedig biztosan mindenki megtalálja a kedvére valót, hiszen furnéros, élléces, dekoros és ABS-es záróanyagokat is kínálunk, a bútorlaphoz igazított, színazonos kivitelben. Műhelyünkben lehetőség van vékonyfugás PU élzárásra is, amely nemcsak esztétikus, de vízállóságának köszönhetően tartósságnövelő megoldást is jelent.

Csiszolás

Ahhoz, hogy a dekorozási és felületkezelési eljárások tökéletes végeredményt hozzanak, hibátlanul előkészített felületre van szükség. Hagyományos és kontaktcsiszoló gépeink segítségével, maximum 1200 mm szélesre szabott lapanyagokon minden apró egyenletlenséget fel tudunk számolni, hogy a bútoralapot képező nyersanyag kifogástalan alapot biztosítson. Természetesen tömörfa lapanyagok csiszolására, és felületkezelésére is biztosítunk lehetőséget.

Dekorozás, furnérozás

A megmunkált lapok dekorozását és fafurnérral történő díszítését profi szinten műveljük, ha pedig az ügyfél nemcsak esztétikai célokat szeretne megvalósítani, hanem masszívabb alapanyagra van szüksége, duplungolást, azaz bútorlapok összeragasztását és ezt követő, egyszerre történő élzárását is vállaljuk.

Dekorlemezeink különböző méretben és vastagságban szerepelnek kínálatunkban, így széles körben használhatóak különböző bútordarabok, falak és munkalapok díszítésére.

Amennyiben a fa természetes szépségét visszaadó bútor készítésére van igény, furnérozással könnyedén elérhető ez a hatás. A furnérdarabok kiválasztása és összeillesztése után kialakul a kész teríték és a végső finomításokat követően visszaköszön a natúr fahatású felület.

A dekorozást és a furnérozást egyaránt hőprésgépben rögzítjük, időtállóságukról pedig a gondosan megválogatott ragasztóanyag gondoskodik.

Felületkezelés

Felületkezelési szolgáltatásaink kiterjednek a festés, lakkozás, pácolás és antikolás területeire. Elszívó légkezelő berendezéssel szerelt festőkabinunkban, gyakorlott szakembereink keze alatt készülnek a kifogástalanra kezelt felületek.