Scroll Top
4700 Mátészalka, Széchenyi út 176.
+3670 945 3860
Nyitvatartás: Hétfő-péntek 8:00-16:30

Rólunk

Legyen szó bútorgyártásról vagy lakberendezésről – csapatunk 1985 óta szolgálja ki ügyfeleinket. Családi vállalkozásunkban négy évtizede meghatározó alapelv a megbízhatóság, minőség és a szakma iránti elkötelezettség: mindennapi munkánkat ezek mentén végezzük. Ügyfeleink elégedettsége kulcsfontosságú számunkra, így tevékenységünk során minden esetben megrendelőinkkel közösen keressük meg a legjobb megoldást.

Véleményünk szerint a bútorok az otthon, ezzel együtt pedig az élet fontos részét képezik, épp ezért minden egyes darabot úgy készítünk, hogy generációkon keresztül szolgáljon és kiállja az idő próbáját. Minőségben nem kötünk kompromisszumot, termékeinket a legjobb alapanyagokból alkotjuk meg, a megrendelők kívánságaival összhangban. Dizájnban csak a képzelet szab határt, hiszen az egyedi megoldások specialistáiként tekintünk magunkra, a különleges kihívást jelentő munkák inspirálnak minket igazán.

A lakberendezés és a bútorgyártás tervezési és kivitelezési folyamatát minden esetben olyan szakértelemmel és odaadással kísérjük végig, mintha saját otthonunkról lenne szó. Megbízóink igényeinek megfelelő támogatást nyújtva, közösen alakítjuk ki életterük hangulatát, berendezéseiket pedig a legapróbb részletességgel tervezzük meg, az esztétikum, a praktikum és a harmónia együttes figyelembevételével.

Mátészalkai telephelyünket igazi bútorbirodalommá alakítottuk, nálunk egy helyen működik a termelés és az értékesítés is, így kiemelt figyelemmel tudjuk követni a bútorgyártás teljes menetét. Bemutatótermünk kínálatát folyamatosan bővítjük és aktualizáljuk, így mindig tartogatunk újdonságot vásárlóink számára. Üzletünkben nemcsak bútorkellékek széles kínálatát, de asztalosipari és kárpitos termékeket, valamint barkácskellékeket is vásárolhatnak. Termékpalettánkat ezen felül különböző egyedi késztermékek, bútorok és beltéri ajtók színesítik.

Akár otthonod teljes enteriőrjét szeretnéd megtervezni, akár egy-egy helyiség berendezését változtatnád meg, vagy csak néhány kellékre és barkácseszközre lenne szükséged, fordulj hozzánk bátran, és bízd a feladatot szakértő kollégáinkra!